Hola, món!

Benvingut al bloc de grup de veterans del Punt Òmnia de Reus. Aquest bloc està pensat perquè les persones participants del grup publiquin articles i així practicar moltes de les coses que han anat aprenent en els diferents tallers d’alfabetització tecnològica que han realitzat al Punt.

Si vols pots unir-te al grup. Només t’has d’apropar al Punt Òmnia del Casal Cívic de Reus al barri Sant Josep Obrer i demanar pel Àlex. Espero que gaudeixis tant si ets una persona visitant del bloc llegint els articles publicats o una participant del grup escrivint i publicant entrades.

Publicat per Àlex

El meu nom és Àlex i des del 2008 sóc dinamitzador del Punt Òmnia del Casal Cívic de Reus, al barri Sant Josep Obrer. Sóc un usuari i defensor del Programari Lliure tant en l'ús personal com en el laboral. M'encanta la tecnologia i gaudeixo ensenyant a la gent a usar-la d'una manera responsable. En el meu treball es barregen les tres coses que més m'agrada fer, la tecnologia, la formació i l'ajuda social, així que em sento afortunat de poder formar part d'aquest gran programa que és la Xarxa Òmnia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *