Categories
General

Biografía de Conchi

Tinc 70 anys soc mare de 3 fills, un noi i dues noies. Vaig nàixer a l’Albi província de Lleida fins al 6 anys i després vaig anar a viure a Bellpuig, també de la mateixa província fins els 13 anys i després a Reus fins ara.

Soc la gran de 3 germanes i soc padrina de la tercera Montserrat i ens portem 11 anys la del mig es diu Rosa. Així als 13 anys em van posar a treballar cuidant uns nens en una casa fins als 17. Als 18 vaig conèixer al pare dels meus fills. Als 19 em vaig casar i als 20 ja tenia el primer fill.

Als 27 em vaig treure el carnet de conduir que no em va costar gaire fer-ho. Al cap d’uns anys vaig fer un curset de geriatria de la Generalitat i després un de tall i confecció.

Fa 2 anys vaig fer un curs d’anglès i vam anar de excursió a Londres, una ciutat que em va agradar molt. Em vaig atipar de caminar, feiem 20 kilòmetres cada dia.

Albi lleida

Tinc 6 nets i els he anat cuidant quan m’han necessitat. Ara tinc mes hores lliures per poder fer coses.

Fa 4 o 5 anys vaig conèixer el centre cívic i el Punt Òmnia per mediació d’uns companys i fem moltes activitats. M’agrada molt aprendre. Vinc amb una filla que està de baixa i fem les activitats juntes. Estem fent mandales, pilates i informàtica i estem aprenen molt.

Lo que m’agrada

Alguns dels hobbies que tinc son ballar, la música (canto en una coral), llegir i cosir. Als migdies faig companyia a una amiga. També m’agrada anar d’excursió. El mes que ve aniré amb els meus nets a veure al Mago Pop a Barcelona, si es que ens deixen.

Actuació del MAG POP. Vaig anar amb tres néts de diferents edats; des de 10, 13 i 19, la meva filla i el meu gendre. A tots ens va agradar molt, és molt impactant i vam gaudir molt. Vam passar una estona molt agradable.

Estic llegint un llibre que es diu “Canción de cuna de Auschwitz” del autor Mario Escobar. Em fa patir molt per que es molt trist. Després tinc pensat llegir “La mare de Frankenstein” de Almudena Grandes.

També m’agraden els musicals. La setmana que ve vaig a veure un concert a BARCELONA del André Rieu i la Johann Strauss Orchestra. El concert es fa al Palau Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *