Categories
Biografies

La meva historia

Hola, em dic Gemma,

Vaig conèixer l’Òmnia a través d’una amiga que em va donar un fullet i de seguida m’hi vaig apuntar, doncs ho vaig trobar molt interessant. He après moltes coses, a manejar millor el mòbil i l’ordinador, per poc que pugui continuaré venin doncs m’agrada molt la informàtica.

També m’agrada molt pintar, sobre tot l’aquarel·la, manualitats i aprendre coses noves. m’agrada caminar, viatjar, conèixer ciutats i pobles nous, visitar museus.

Ara he començat un curs de Tai-Txi, és molt relaxant. Com que tinc tot el temps del món per dedicarme a lo que vull, doncs m’acabo de jubilar.

També m’agraden els animals, sempre he tingut un gos a casa. L’última que vaig tindre era una boxer que me va regalar la meva filla. Era preciosa i molt carinyosa, feia molta companyia a  la meva mare de 90 anys quan jo anava a treballar.

La meva mare em deia que parlava amb ella i entenia lo que deia, li tirava una joguina i li portava a la falda, així passaven la tarda. Ara fa tres anys es va morir la gosseta de vella, es deia Tara perquè era de color marró clar i tenia una pota blanca.

La meva mare també es va morir fa dos  anys, la trobava a falta ….i jo trobo a falta a les dues.

També tinc una tortuga des de fa deu anys, no dóna gens de feina. A l’hivern s’ha amaga i només la veig a l’estiu que corre per la terrassa i s’oculta al mig de les torretes. Quan té gana va darrere meu i jo ja sé lo que vol.

Tinc pensat ferme voluntaria per poder ajudar a gent que ho necessiti. Hi ha molta feina a fer i crec que ho puc fer. Mentres tingui salud fare coses.

Una resposta a “La meva historia”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *